KVKK Eğitimleri

  1. Başlangıç
  2. chevron_right
  3. Eğitimler
  4. chevron_right
  5. KVKK Eğitimleri

KVKK Kişisel Verileri Koruma Kanunu Eğitimleri

Başlıca Kişisel Verileri Koruma Kanunu Eğitimlerimiz

  • Kişisel Verileri Koruma Kanunu Temel Eğitimi

Eğitim Detayları

Temel Eğitim

Eğitimi Amacı

Kuruluşlarda Kişisel Verilerin Korunması Kanununa göre süreçlerin iç tarafta kurulması, uygulanması, sürdürülmesi, denetlenmesi ve raporlanması amacı ile bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmak.

Eğitimin İçeriği

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gelişimi
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu amaç ve kapsamı
  • Kişisel veriler ve özel nitelikli kişisel verilerin tanımlanması ve işleme esasları
  • Kişisel verilerin işlenme şart ve esasları
  • Veri sorumlusunun yükümlülükleri ve veri sahibinin hakları
  • Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yetkileri
  • Kişisel Verileri Koruma Korumu ile iletişim
  • Kanuna aykırı tutum ve davranışlar, Veri ihlalleri ve cezaları
  • Kişisel veri envanterinin hazırlanması
  • VERBİS süreçleri
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında teknik tedbirler
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında idari tedbirler

Hedef Kitle

  • KVKK’ ya tabi olan kuruluşlar
  • KVKK Danışmanlık hizmeti veren taraflar
  • KVKK Denetim hizmeti veren taraflar
  • KVKK Eğitim hizmeti veren taraflar
  • Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Operasyonlarını yürüten taraflar
  • Bilgi Teknolojileri çalışanları

Gerekli Ön Bilgi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitiminin katılım için herhangi bir ön koşulu bulunmamaktadır.

Eğitimin Süresi

2 Gün (16 Saat)

Menü